Huisstijlkleding, uniek en op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Corporate wear, ofwel huisstijlkleding, is het visitekaartje van jouw organisatie. Bedrijfskleding is immers bepalend voor de uitstraling van jouw bedrijf. Bij Groenendijk begrijpen we dat dit verder gaat dan een standaard kledinglijn. Wij ontwerpen en produceren huisstijlkleding op maat aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

Bekijk op deze pagina in 4 stappen hoe dit traject verloopt, van het eerste adviesgesprek tot en met after sales.

 

  1. Advies: modellen & opties
  2. Ontwerp: kleur & accessoires
  3. Productie: Midden of Verre Oosten
  4. Logistiek: voorraad & after sales

1. Huisstijlkleding advies voor jou op maat

Voordat je belangrijke beslissingen neemt, laat je je natuurlijk altijd goed adviseren. Dat geldt dus ook voor de huisstijlkleding voor jouw onderneming. De werknemers gaan immers rondlopen met jouw bedrijfskleuren en zijn daarmee het persoonlijke visitekaartje van de organisatie. Dat moet goed zitten! Daarom maken we altijd eerst goede en duidelijke afspraken, zo weten wij exact wat jouw wensen zijn en kunnen onze ontwerpers constructief met de modellen en opties aan de slag.

2. Uniek ontwerp

Wanneer al jouw wensen duidelijk besproken zijn met onze professionals, gaan onze ontwerpers direct aan de slag. Zij buigen zich over het kleurenspectrum, het perfecte design en de nodige accessoires. Vanzelfsprekend word jij bij dit creatieve proces betrokken. Elke denkstap moet daarom jouw goedkeuring dragen en bij de conceptpresentatie verwachten we een definitieve ‘go’.

Is iedereen op de hoogte van alle genomen en nog te nemen stappen? Is het proces van beide kanten helder? Eerder gaan we niet verder. Het moet perfect verlopen, want we staan op het punt de bedrijfskleding te gaan produceren!

3. Productie van huisstijlkleding

Na jouw goedkeuring op de ontwerpen gaat het productieproces van start. Met ons wereldwijde netwerk zijn we in staat om rechtstreeks bij de producent in te kopen. Dit kan in het Verre Oosten, Midden-Oosten of Oost-Europa zijn. Groenendijk is aangesloten bij meerdere duurzaamheidsinstanties. Hierdoor weet je zeker dat de kleding onder goede omstandigheden wordt geproduceerd. Wij zouden dit niet anders willen zien! Jij toch ook niet?!

Komt de nieuwe werkkleding uit de productielijn rollen? Dan is het tijd om te kijken naar de logistiek en het voorraadbeheer. Lees er meer over in de volgende stap.

4. Huisstijlkleding en logistiek

Het logistieke proces kunnen we naar jouw wens inrichten. Wanneer de kleding klaar is, is het aan ons de taak om het op tijd af te leveren. Dat kan bij jouw bedrijfslocaties (per afdeling) en zelfs bij het huisadres van de werknemers. Alles wordt netjes per persoon verpakt. Is het nodig om een voorraad bij te houden? Geen probleem. Met onze opslagcapaciteit van 17.000 m₂ liggen alle kledingstukken klaar op de plank. Een snelle levertijd is hiermee gegarandeerd!

Benieuwd naar het eindresultaat van een aantal huidige klanten?

Custom made jack of complete kledinglijn op maat?

De corporate identity in een enkel bedrijfsjasje of in een complete kledinglijn? Bij Groenendijk ontwerpen we zowel enkele kledingstukken als complete kledingpakketten, voor alle sectoren en branches. Onze klanten zijn bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve, unieke en betaalbare corporate fashion. Enkele voorbeelden van ‘special’ bedrijfskleding zijn: jacks, regenkleding, werkbroeken, overalls, sweaters, longsleeves, overhemden en complete uniformen.

Herkenbaarheid, kwaliteit en draagcomfort zijn belangrijke voorwaarden voor een succesvol ontwerp van corporate business fashion. En dat we dat bij Groenendijk onder de knie hebben bewijst onze Corporate Fashion Award!

Advies op maat?

Wil jij geen standaard product maar een eigen productie? 
Bij ons ben je aan het juiste adres.