Werkkleding borduren of bedrukken: luxe & professioneel

Wil je jouw werkkleding een eigen gezicht geven? Wij kunnen het professioneel en in eigen huis borduren of bedrukken. Met de juiste logoverwerking wordt een anonieme medewerker jouw wandelende visitekaartje. Laat je vandaag nog adviseren en ga voor extra uitstraling en een luxe resultaat.

Bedrukken of borduren?

Kies je voor de luxe uitstraling van borduren? Of voor de onverwoestbaarheid van bedrukken? Niet ieder product of materiaal is helaas geschikt voor beide methodes van logo-verwerking. Groenendijk helpt graag bij het maken van de juiste keuze. En kan zowel het bedrukken als borduren uiterst professioneel en volledig in eigen huis verzorgen. Deze beide afdelingen samen hebben maar liefst 750 m2 tot hun beschikking, zijn voorzien van alle moderne apparatuur en een bijzonder kundig team dat enkel vakwerk levert.

Onze bedrukkingsmachines, borduurmachines en industriële naaimachines zijn A-merken, zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten.

Jorn, manager productie

Zo maak jij de juiste keuze

De keuze voor borduren of bedrukken van bedrijfskleding is in de eerste plaats vaak afhankelijk van de branche waarin je actief bent. Bij kostuums bijvoorbeeld, wordt vaak gekozen voor het chique effect van borduren. Bedrukking komt vaker voor bij onder andere werkkleding.

Ook de stoffen en kledingstukken zelf zijn bepalend. Welke producten en materialen je het beste kunt kiezen? Dat vertellen we je graag, Groenendijk geeft altijd advies op maat over:

  • De juiste materiaal- en productkeuze
  • De mooiste logoverwerking
  • Sfeerimpressie van de logoverwerking

Zakelijke kostuums laten borduren: chic én praktisch

Vooral nette kleding wordt door ons voorzien van borduring. Denk aan een zakelijk kostuum of een net uniform. Want borduren ziet er niet alleen erg mooi uit, het geeft extra uitstraling aan stijlvolle werkkleding. En staat bij een representatieve jas of colbert toch net even wat luxer dan bedrukking.

Borduren heeft ook een praktische kant. Pakken moeten bij dagelijks gebruik regelmatig naar de stomerij: borduurwerk gaat bij deze vorm van reiniging véél langer mee dan drukwerk.

 

De voordelen van Groenendijk Bedrijfskleding

Een van de andere grote voordelen van Groenendijk is dat we het borduren volledig in eigen huis kunnen verzorgen op onze afdelingen borduur en atelier. Deze luxe afdelingen hebben vele vierkante meters tot hun beschikking en zijn uitgerust met de nieuwste digitale apparatuur. Daarbij kunnen we zorgen voor professionele veredeling van kleding met bijvoorbeeld badges, patches en emblemen.

Onverwoestbare bedrukking met luxe finish

Borduren op overhemden geeft een chique uitstraling. De meeste overhemden zijn echter gemaakt van polyester en katoen, vanwege draagcomfort en kleurvastheid. Omdat katoen altijd iets krimpt, kan het logo wat gaan trekken.

In zo’n geval adviseren wij bedrukking. Want met het laten bedrukken van de bedrijfsnaam of logo weet je zeker dat de print er recht en strak op zit. Door het daarbij te voorzien van een transfer, zorg je bovendien voor een onverwoestbaar en bijzonder luxe resultaat.

Van alle representatieve kleding die wij van een opdruk voorzien, wordt ongeveer negentig procent voorzien van deze zogenaamde transfer. Deze wordt aangebracht onder hoge druk en een temperatuur van 150ºC tot 200ºC. Hiermee is een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid gegarandeerd.

  • Extra uitstraling
  • Onverwoestbaar
  • Luxe resultaat
  • Optimale kwaliteit en slijtvastheid

Leuker kunnen we het niet maken… Wél mooier!

Wil je in aanmerking komen voor belastingvrije verstrekking van kleding? Dan eist de Belastingdienst dat ieder kledingstuk bedrukt is met het bedrijfslogo. De minimale grootte is 70 cm².

70 cm² is fors; zeker op een net colbert, gilet of overhemd. Daarom zoeken wij graag samen met jou naar een oplossing waarbij het chic blijft. Zo kunnen we het logo bijvoorbeeld meerdere malen kleiner terug laten komen of werken met ton-sur-ton kleuren.

Het logo zo klein mogelijk houden is een kunst die Groenendijk overigens bijzonder goed verstaat. Evenals het vinden van creatieve oplossingen: waarom zou je het logo niet op de bovenkant van de arm plaatsen? Of het verwerken op riemlussen in plaats van de kontzak? En wat te denken van logo’s plaatsen op representatieve accessoires?

Advies op maat?

Ben jij er al over uit of je de kleding wilt bedrukken of borduren? Neem gerust contact met ons op en wij voorzien jou van het beste advies.