Selecteer een pagina

Corporate wear als een tweede huid.

Custom made bedrijfskleding door Groenendijks designer: uniek en volledig op maat gemaakt voor u.

U zoekt een uitstraling die naadloos aansluit bij de visie van uw bedrijf? Iets unieks? Ofwel: bedrijfskleding op maat? Bij Groenendijk begrijpen wij dat corporate wear, of huisstijlkleding, hét visitekaartje is van uw organisatie en verder gaat dan een standaard kledinglijn. Uw bedrijfskleding moet passen als een tweede huid.

Wij kunnen al uw wensen en ideeën, mede dankzij Groenendijks eigen in house designer, feilloos vertalen in een uniek ontwerp. Met hoogwaardige service en maatwerk van tekentafel tot kledingkast.

Custom made bedrijfskleding

Wat betekent de term ‘custom made’ voor uw bedrijfskleding op maat?

Van onze in corporate wear gespecialiseerde designer, die u van A tot Z begeleidt, tot onze volwaardige afdeling kwaliteitscontrole, die dagelijks alle nieuw gearriveerde producten tot op de voeringnaad controleert. Van onze zorgvuldig geselecteerde duurzame fabrieken wereldwijd tot het betrekken van de gebruikers – úw werknemers – bij het ontwerp-traject.

Of u een enkel bedrijfsjasje of een compleet kledingpakket in uw huisstijl wenst: in Groendendijks vocabulaire staat ‘custom made’ voor écht uniek en volledig op maat. Van tekentafel tot productie.

De 7 voordelen van Groenendijk als producent van uw custom made bedrijfskleding.

Maak kennis met Groenendijks eigen designer.

Ruim twintig jaar ervaring in het ontwerp-vak, volledig gespecialiseerd in corporate wear en on going op de hoogte van de laatste trends, pasvormen en technische (on)mogelijkheden.

We stellen u graag voor aan onze in house designer, Peter Schijvens, die vanaf de eerste schets met u aan de tekentafel gaat zitten om uw corporate identity op een verrassende wijze te vertalen in een uniek ontwerp. ‘Ik begeleid het ontwerptraject van A tot Z. Al bij het eerste gesprek schuif ik aan en mijn taak zit er pas op als het product is uitgeleverd.’

Groenendijk designer Peter Schijvens
Huisstijlkleding ontwerpen en produceren

Van tekentafel tot kledingkast:
het productietraject van uw custom made bedrijfskleding in 4 stappen.

Het from scratch ontwikkelen van uw eigen corporate wear is een bijzonder traject. In 4 stappen nemen we u mee op een korte introductiereis langs de verschillende productiefases, waardoor u een helder beeld krijgt van hoe uw organisatie in een op maat gemaakt designjasje kan worden gestoken. Van eerste schets tot logistiek en hoogwaardige after-service.

‘Men ziet ons onterecht nog alleen als werkkledingboer met veiligheidsschoenen in het schap.’

Jaap Groeneweg

 all round fabrikant, zonder eigen fabrieken.

Groenendijk Bedrijfskleding mag zichzelf anno 2017 met recht het naamkaartje all round producent van bedrijfskleding’ opspelden. Beter gezegd: een full service duurzame fabrikant, zonder eigen fabrieken. Jaap Groeneweg, sinds dag één aan de basis van de bijzonder succesvolle en voor Nederland unieke custom made productietak van het familiebedrijf, vertelt hier waarom

 

All round producent en fabrikant van bedrijfskleding op maat
Duurzame bedrijfskleding

Bedrijfskleding in het groen: uniek en duurzaam.

Eén van onze hoofddoelstellingen is dat Groenendijk het meest duurzame bedrijf van onze bedrijfstak is. Ook Groenendijks bedrijfskleding op maat staat aldus voor uniek en duurzaam, sociaal en milieubewust, waarmee uw corporate fashion verantwoord is. En dat is anno 2017 een belangrijke meerwaarde voor uw bedrijf én voor deze wereld. 

Wat stof om over na te denken.

In de etalage: custom made designs.

Groenendijks huisontwerper showt een aantal sprekende voorbeelden uit ons complete portfolio op maat gemaakte huisstijlkleding, waarmee u zich wat custom made design betreft éxtra kunt onderscheiden.

Kijk en laat u inspireren.

Showroom inspiratie bedrijfskleding op maat
Referentie KPN

Zij gingen u voor.

Groenendijk heeft mogen tekenen voor een scala bijzondere Nederlandse bedrijven. Onder andere de KPN, de Nederlandse Spoorwegen en de Nederlandse politie vertellen u zelf over hun ervaringen met het volledig op maat laten maken van hun corporate wear en uniformen.

Direct naar de referenties.

Veelgestelde vragen over custom made bedrijfskleding direct beantwoord.

Bij Groenendijk krijgen we geregeld vragen over het uniek laten ontwerpen van huisstijlkleding en het custom made productie-traject. Wat is de levertijd? Is bedrijfskleding op maat niet erg kostbaar? Deze en andere veelgestelde vragen over bedrijfskleding op maat hebben we alvast beantwoord.

 

Veelgestelde vragen custom made bedrijfskleding

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!