Merken

Bata is opgericht in Tsjechië in 1894. Het bedrijf ontwikkelt zich als één van de eerste fabrikanten met een wereldwijde afzetmarkt. Een continue aandacht voor onderzoek en ontwikkeling ligt aan de basis voor dit succes. De specifieke vraag naar schoeisel voor de professionele markt gaat vooraf aan de oprichting van Bata Industrials in de jaren ’70.

Bata Industrials: leidend in werkschoenen

Vandaag de dag is Bata Industrials één van ’s werelds grootste fabrikanten van dit type schoeisel en de enige die echt wereldwijd opereert. Bata Industrials maakt deel uit van de Bata Shoe Organisation, de grootste schoenenfabrikant ter wereld en is marktleider in de Benelux op het gebied van industriële schoenen. Bata Industrials heeft een vooruitstrevende afdeling research en development en beschikt over gecertificeerde testruimtes.

Tot in detail

Bata werkt constant aan vernieuwende technologische ontwikkelingen voor schoeisel en sokken. Hierdoor spelen zij in op de laatste ontwikkelingen op de markt en de zich constant ontwikkelende industriële werkomstandigheden. Elk detail van Bata Industrials producten ondergaat een lang ontwikkelproces. Deze strategie zorgt ervoor dat hun schoenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en bovendien comfortabel zitten.

Schoenen én sokken

Bata heeft een zeer ruim aanbod werkschoenen en sokken. Bekende schoenenlijnen van Bata zijn onder meer BS 2000, Traxx, Wallstreet en Elegance. Het bedrijf is ook bekend om de ESD schoenen. Een ESD schoen is in staat om de statische elektriciteit die de mens in zich heeft op een betrouwbare en veilige manier onder alle omstandigheden te ontladen. Naast schoenen levert Bata werksokken, zoals de thermosok en de cool sok.

Materialen

Voor zowel de schoenen als sokken gebruikt Bata uitsluitend eersteklas natuurlijke materialen, kunststoffen, rubbersoorten en garens. Hierbij valt te denken aan Goretex en Bata Cool Comfort.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Bata collectie. Daarnaast leveren wij werkschoenen van onder meer de merken Cofra, Emma en Atlas. Welk type schoen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

 

Producten

Bata

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.