Merken

Araco: specialist in de textielmarkt

De firma Araco International is een snelgroeiende groothandel in promotionele relatiegeschenken. Met bijna vijfentwintig jaar aan ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in de textielmarkt. De wensen van de afnemers staan voorop en het bekwaamde verkoopteam heeft als voornaamste doelstelling die wensen te volbrengen. Van mutsen in alle maten en kleuren tot gepersonaliseerde sportkleding, u kunt het zo gek nog niet bedenken of Araco kan het waarmaken. De hoofdlocatie is gevestigd in Enschede, nabij de grens met Duitsland. Hierdoor heeft Araco International een zeer gunstige handelsligging. Om snel en grondig in te spelen op de wensen van onze afnemers hebben wij een eigen vestiging in Peking en een borduurinrichting in Roemenië. Deze aanvullende instanties maakt het voor Araco mogelijk flexibel en snel custom made oplossingen te realiseren en levertijden te reduceren. Dit alles tegen scherpe prijzen en uitstekende service.

araco_building_small

Kwaliteit

Om er zeker van te zijn dat onze producten duurzaam zijn en altijd voldoen aan de kwaliteit die u van ons gewend bent, wordt er continu geïnvesteerd in het kwaliteitsniveau van de producten. Vandaar dat Araco sinds eind 2008 een ISO 9001 certificering heeft. Dit betekent dat Araco in staat is om te voldoen aan de eisen van de klant en de organisatie, met behoud van de op het product geldende wet- en regelgeving.

Milieu

Het thema milieu is een zeer belangrijk aspect in onze textielbranche. Om te zorgen dat onze productie geen negatieve impact heeft op het milieu, hebben wij sinds kort een ISO 14001 certificaat. Daarnaast hebben wij een productlijn van gerecycled materiaal in ons assortiment opgenomen.

Verantwoordelijkheid

Araco is lid van het Platform Promotional Products en BSCI.

 

Producten

Araco

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.