Merken

Het internationale bedrijf Ansell produceert een reeks hoogwaardige en innoverende beschermingshandschoenen voor de industrie. Ansell is wereldwijd nummer 1 in handschoenen voor industriële toepassingen, nummer 1 in chirurgische handschoenen en nummer 2 in medische onderzoekshandschoenen.

Toepassingen

Ansell handschoenen, beschermen medewerkers tegen kneuzingen, snijwonden, chemicaliën, extreme temperaturen en andere arbeidsrisico’s. Daarnaast beschermen zij producten, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelennijverheid, en kritische omgevingen, zoals in de farmaceutische sector.

Materialen

Ansell levert gecoate, gevoerde en gecoate en gebreide handschoenen. Ze bieden hiermee een compleet productassortiment met oplossingen voor alle industriële sectoren, zoals de autosector, metaalverwerking, farmaceutische en voedingsindustrie.

Assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment Ansell collectie. Daarnaast leveren wij ook handschoenen van KCL en tal van andere persoonlijke beschermingsmiddelen van onder meer de merken North en Microgard. Welk type persoonlijke beschermingsmiddelen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Ansell handschoenen

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.