Selecteer een pagina
Merken

Het Belgische Alsico is producent van professionele en technische beschermende kleding. Sinds jaar en dag is het bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en confectie van hoogtechnologische kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).

Verantwoord met hoge kwaliteit

Alsico is lid van verschillende Fair trade-organisaties. Respect voor de rechten van werknemers en bescherming van het milieu zijn belangrijk voor het bedrijf. Daarom heeft Alsico de productie, die plaatsvindt in de Maghreb en in Zuidoost-Azië, in eigen beheer. Uiteraard zijn de producten van Alsico tevens van hoge kwaliteit Alle beschermende artikelen zijn gecertificeerd volgens de CE- en ISO-normen.

Branches

Het assortiment van Alsico bestaat uit gespecialiseerde kleding en beschermingsmiddelen voor met name de industrie, medische sector en dienstensector, zoals de catering- en schoonmaakbranche.

Assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment producten van Alsico. Daarnaast leveren wij ook veiligheidskleding van onder meer de merken Blaklader en F.Engel. Welk type veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Alsico

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!