Merken

All Risk is autoriteit op het gebied van valbeveiliging. Sinds 15 jaar ontwikkelt, produceert en verbetert All Risk producten en systemen die de risico’s van werken op hoogte tot het absolute minimum beperken. IJzersterke materialen en doordachte constructiemethodes koppelen veiligheid bovendien aan werkcomfort en flexibiliteit. De slogan van Allrisk is: ‘Vallen is helaas niet te voorkomen, daarom zorgt All Risk dat u iedere keer weer op kunt staan’.

All Risk valbeveiliging

De All Risk collectie bestaat onder andere uit diverse harnassen, positioneringlijnen, gordels, vanglijnen, valdempers, valstopapparaten, veiligheidshaken, bevestingspunten en diverse accessoires. Bij de keuze voor valbeveiliging dient u met diverse factoren rekening te houden, zoals positionering, valfactor, valvrijheid, bevestigingspunt. Naast een goed product is goed advies daarom belangrijk.

Assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment All Risk collectie. Daarnaast leveren wij ook persoonlijke beschermingsmiddelen van onder meer de merken EAR en Ansell. Welk type persoonlijke beschermingsmiddelen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Allrisk

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.