Nieuws


Theo Verkuijl | Ik ben Theo Verkuijl, 43 jaar en woonachtig in Veenendaal.

Sinds september 2014 ben ik in dienst als Relatiebeheerder voor oostelijk Nederland. Hier valt ook het beheer onder van een aantal landelijke klanten, waardoor ik heel Nederland doorkruis.

Met een groot aantal van onze klanten heb ik al kennis mogen maken. Het bedrijf Groenendijk heb ik de afgelopen periode leren kennen als een gedreven familiebedrijf waarin iedereen de schouders er onder zet en overal een succes van wil maken. De samenwerking is van groot belang.

Een goede relatie met de klant is erg belangrijk. Wanneer u met een vraag zit, dan is het goed om een vaste contactpersoon te hebben welke u direct kunt benaderen. Daarom zal ik ook regelmatig een (telefonische) afspraak met u maken om uw vragen te beantwoorden.

Zodoende kunnen we samen werken aan een goede klantrelatie. Want één ding is wel duidelijk: voor een goede relatie zijn meerdere partijen nodig. Ik zal mij hier persoonlijk voor inzetten. Uiteraard helpen wij ook graag nieuwe contacten en projecten op weg.

Michel van Wijk | Graag stel ik mij hierbij aan u voor; mijn naam is Michel van Wijk, 38 jaar jong en woonachtig in Woerden. Ook ik ben per 1 september 2014 met veel enthousiasme gestart bij Groenendijk in de functie van Relatiebeheerder.

Dit houdt in dat ik de middelgrote- en grote klanten in West-Nederland binnen Groenendijk beheer en ik probeer deze op-en-top tevreden te houden. Bedrijfskleding is voor een bedrijf al snel een complex project.

Het bedrijf Groenendijk heb ik leren kennen als een betrokken, gedreven en servicegericht familiebedrijf die de wens van de klant centraal stelt en veel waarde hecht aan een persoonlijke benadering.

Het tegemoet komen aan de persoonlijke wensen en verwachtingen van onze relaties en hun medewerkers is mijn dagelijkse uitdaging. Ook het naar wens efficiënt inrichten van het gehele proces vanaf het doorpassen, het bestelproces tot de leveringen en de facturatie vind ik een uitdagend proces waar ik graag samen met u in duik.

Naast de periodieke afspraken met kledingverantwoordelijken binnen een bedrijf heb ik regelmatig contact met dragers die op- of aanmerkingen hebben over hun bedrijfskleding, (veiligheids-)schoenen en/of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). In het bedrijfskleding traject zijn betrokkenheid, service- en oplossingsgerichtheid de beste eigenschappen van het relatiebeheer.

Nu u weet wie ik ben, zie ik er naar uit om ook u te leren kennen. Wilt u al een afspraak maken voor nadere kennismaking met mij of ons bedrijf, belt u dan s.v.p. naar ons algemene telefoonnummer: (+31) (0)348 – 43 00 41.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.