• Bedrijfskleding moet uniek en herkenbaar zijn voor één organisatie. Onze designer vertaalt jouw huisstijl feilloos in een uniek en herkenbaar ontwerp.

  • Geef jouw bedrijfskleding een extra nette uitstraling en laat het bedrijfslogo op de kleding borduren in ons atelier!

  • Zorg voor extra herkenbaarheid en bedruk jouw bedrijfslogo op de bedrijfskleding! Wij denken graag mee over het ontwerp!

  • Om te zorgen dat medewerkers altijd in passende kleding op de werkvloer verschijnen kan kleding naar wens vermaakt worden.

Onze Branches

Aanbesteding/Tender

Sta jij op het punt een (onderhandse) aanbesteding of tender in de markt te zetten voor nieuwe bedrijfskleding, schoenen en/of persoonlijke beschermingsmiddelen?

Onze Branches

BOA

Ben je op zoek naar nieuwe BOA-kleding inclusief accessoires voor jouw gemeente? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt.

Onze Branches

Installatie & Service

Verrichten jij of jouw medewerkers installatie- of service werkzaamheden? Groenendijk biedt een compleet assortiment bedrijfskleding geschikt voor alle installatiewerkzaamheden!

Onze Branches

Logistiek & Transport

De beste bedrijfskleding voor Logistiek & Transport vind je bij Groenendijk Bedrijfskleding! We bieden een compleet assortiment inclusief veiligheidsschoenen en PBM en een persoonlijke bestelomgeving.

Onze Branches

Openbaar vervoer

Een medewerker in het openbaar vervoer is letterlijk het visitekaartje van de organisatie. Groenendijk levert met zorg én op maat gemaakte unieke dienstkleding om jouw klanten in stijl te verwelkomen.

Onze Branches

Overheid

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor jouw overheidsorganisatie? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt, bij Groenendijk is alles mogelijk, van kostuum tot sportkleding! 

Onze Branches

Security

Wij bieden kwalitatieve bedrijfskleding en efficiënte oplossingen voor het traject rondom de bedrijfskleding voor beveiligers en handhavers, óók wanneer het om veel dragers en uitgebreide kledingpakketten gaat.

Onze Branches

Zorg

Of je nu werkzaam bent in een ziekenhuis, verzorgingshuis, de thuishulp of een psychiatrische instelling: het is belangrijk dat je vertrouwen opwekt bij jouw patiënten. Een herkenbare uitstraling helpt hierbij. 

Referenties

Logo van

"Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig. Er wordt altijd meegedacht met ons als klant en bij vragen krijgen we altijd op korte termijn een reactie terug."

Ivo Koppert, Contract Manager Installatie & Service
Logo van

Ik zie Groenendijk als een innovatieve, flexibele en betrouwbare partner. Natuurlijk zijn er wel eens problemen met bijvoorbeeld levertijden maar het zou mij verbazen als het ergens anders beter of efficiënter kan. Wij ontvangen hier kwaliteit én service!

Jeroen van Oosterhoud, Gemeentelijk opsporingsambtenaar BOA

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA. Wij vinden het van groot belang dat de producten die wij dagelijks in- en verkopen onder goede omstandigheden en zo duurzaam mogelijk worden gemaakt. De textielindustrie kent vele uitdagingen en wij zetten ons in om deze uitdagingen te tackelen. 

Stap voor stap verlagen we de milieu-impact van onze producten. Dit doen we door alternatieve en duurzame materialen te gebruiken en innovatieve diensten vorm te geven. Bewust zijn van wat, hoe en waarom iets wordt gebruikt vinden wij belangrijk. Onze productontwikkeling is creatief en continu op zoek naar verbetering.

 

Wij streven ernaar om als bedrijf de circulaire transitie verder te helpen. Met een eerlijk en realistisch verhaal werken we met de klant aan een innovatieve oplossingen en een duurzaam kledingpakket.

Puck, CR

Hoofdvestiging

Groenendijk Bedrijfskleding
Carrosserieweg 5
3445 BC Woerden

Naamloos-1.svg
Leiden-logotemplate-grd-grijs.svg
Rijkswaterstaat_Logo.svg
G4S-logo-grey-v2.svg
schiphol-grijs.svg