Merken

3M staat oorspronkelijk voor Minnesota Mining and Manufacturing Company. In haar 100-jarig bestaan heeft 3M zich ontwikkeld tot een internationaal technologiebedrijf. Het bedrijft heeft meer dan 50.000 producten geïntroduceerd en geperfectioneerd voor uiteenlopende sectoren.

3M: leidend door innovatie

Jaarlijks investeert 3M wereldwijd ruim 1 miljard dollar in hun R&D afdeling. Het bedrijf is dan ook erg gericht op innovatie het ontwikkelen van nieuwe producten. Ze zijn marktleider in vele markten, variërend van gezondheidszorg tot verkeersveiligheid, van kantoorproducten tot schuurpapier en lijmen.

Veiligheidsproducten

Als het om veiligheid gaat verzorgt 3M wegmarkering, de zichtbaarheid van de weggebruiker door reflectieoplossingen, beschermende kleding en antislipoplossingen. 3M biedt zelfs privacyfilters tegen ongewenst meelezen van het computerbeeldscherm en Document Readers voor de controle van paspoorten.

Assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment persoonlijke veiligheidsmiddelen uit de 3M collectie. Daarnaast leveren wij ook persoonlijke beschermingsmiddelen van onder meer de merken EAR en Ansell. Welk type persoonlijke beschermingsmiddelen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

3M

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.