Vragen? +31 (0)348 430041

U bent hier: Home » Bedrijfskleding » Uniformen

Uniformen

Bent u op zoek naar uniformkleding voor uw medewerkers? Dan hebben wij de ideale oplossing. Wij bieden een universeel uniform aan, ontworpen door een gerenommeerd ontwerpster. Ons uniform is uitvoerig getest door een groep toezichthouders en parkeercontroleurs uit Amsterdam. Deze uniformen zijn uit voorraad leverbaar.

Eisen aan uniformen

Onze uniformkleding bestaat onder meer uit jassen, pantalons, overhemden/blouses en uniformpetten en –hoeden. Zowel voor vrouwen als mannen. De uniformen hebben een afwijkende kleurstelling, zoals is voorgeschreven door het ministerie van Binnenlandse Zaken voor alle handhavende organisaties die niet onder het KLPD vallen.

Accessoires

We leveren tevens een groot aantal standaardartikelen die het uniform compleet maken. Denk hierbij aan koppels, witte en zwarte thermokleding, steek- en kogelwerende vesten, handschoenen, caps, sokken, clipdassen en bikerskleding. 

Schoenen

In ons assortiment hebben we keuze uit een groot aantal uniformschoenen van onder meer de merken Mephisto, Magnum, Cripsi, Geox en Van Lier.

Uniformen aanmeten

Om u optimaal van dienst te zijn, kunnen wij de uniformen persoonlijk komen aanmeten bij uw medewerkers. We zijn hierin zeer flexibel, zowel qua tijden als locatie.

Geïnteresseerd?

Wilt u uniformkleding bestellen of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)348 430041. U kunt uw vraag ook doorgeven via dit formulier of een mailtje () sturen!

CONTACT

Wij bellen u, of u belt ons +31 (0)348 430041